Hammasproteesit ja implantit Kannuksessa

Hammasproteesit, -implantit ja keraamiset kruunut ammattitaidolla Kannuksessa.


Nykyään on paljon erilaisia hoitomuotoja proteettisessa hammashoidossa. Hammasproteeseja käytetään muun muassa purennan hoitoon ja hampaiden oikomiseen.


Jotta saisit tietää mitkä ovat parhaat vaihtoehdot juuri sinulle, kannattaa varata hammastarkastusaika vastaanotollemme. Tarkastuksessa teemme sinulle tarvittaessa hoitosuunnitelman erilaisista hoitovaihtoehdoista, annamme suosituksen parhaasta hoitovaihtoehdosta sekä kustannusarvion.

Implantit

Implantit

Hammassairaudet ja -tapaturmat saattavat aiheuttaa yhden tai useamman hampaan menettämisen elämän aikana. Tämä voi vaikuttaa ulkonäköön ja aiheuttaa haittaa sekä rajoituksia purentaan.


Hammasimplanteilla voidaan korvata puuttuvia hampaita tai kiinnittää irtoproteesi hampaattomaan suuhun tukevasti. Implantti on pieni titaanista valmistettu ruuvi. Se asennetaan leukaluuhun yksinkertaisella kirurgisella toimenpiteellä paikallispuudutuksessa. Tämän jälkeen se kiinnittyy luuhun luoden tukevan pohjan proteettisen rakenteen kiinnittämiselle.


Kannuksen Hammaslääkäripisteen vastaanotolla käytetään sveitsiläisvalmisteisia implantteja. Lisätietoja asiasta saa esim. sivuilta www.straumann.fi tai kysymällä vastaanotoltamme.

keraaminen kruunu

Keraaminen kruunu

Laajasti paikattu, tummunut tai esimerkiksi tapaturmaisesti lohjennut hammas voidaan korjata valmistamalla siihen keraaminen kruunu tai fasadi (pinta), jota kutsutaan laminaatiksi.


Kruunut ja laminaatit ovat esteettisiä ratkaisuja. Niiden materiaali on ehjän, terveen hammaskiilteen kaltaista. Samoin niiden kestävyys on hyvin lähellä elävää, paikkaamatonta hammasta.


Ota yhteyttä ja kysy lisää hammasproteeseista ja –implanteista tai varaa aika tarkastukseen!